Föreläsningar

Astris kliniken är ett medicinskt centrum som specialiserar sig på behandling av fästingburna och andra kroniska infektionssjukdomar. De behandlar även skadorna och förändringar orsakade av infektionssjukdomar.

 

På Astris kliniken ser man till helheten och behandlar inte enbart med antibiotika utan även med örter och kosttillskott.

 

Genom kliniken så får medlemmar I föreningen köpa

Nutramedix sortiment, som ingår I Cowdens protokoll, till rabatterade priser.

 

Årsmöte den 15 April 2018 kl 12.00

Palmesalen i ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.

 

Efter mötet blir det föreläsning.

 

Föreläsning och workshop med Astris Medical Center 

från Helsingfors Finland och Dr Lee Cowden USA

 

Lördagen den 7de oktober 2017 bjuder Borrelia och TBE föreningen in till en föreläsning och workshop tillsammans med läkare Marjo Valonen och kost och ört terapeut Sanna Peiponen från Astris Medical Center och Dr Lee Cowden USA. Dr Lee Cowden har utvecklat Cowden protokollet mot borrelia och co-infektioner genom Nutramedix ört tinkturer

Dr Lee Cowden deltar via datalänk och deltagare/talare kan ställa frågor till honom direkt. Alla är erfarna internationella talare med lång erfarenhet av att kurera även svåra fall av borrelia och co-infektioner.  Astris klinik utlovar även specialerbjudanden för eventet.

 

En av grundarna av ILADS, Dr Richard Horowitz, MD har utfört i en 6 månaders studie av  borrelia patienter på Cowden-protokollet. Hans resultat visade att 70% av hans borrelia patienter inom studien som använde Cowden protokoll förblev bra i månader till år efter studien jämfört med 99% av sina borrelia patienter som återinsjuknat efter att ha behandlats med bara konventionell antibiotika. En större del av borreliapatienter i studien klarade sig bättre med hela Cowden protokollet jämfört med borrelia patienter som använde en begränsad variant av protokollet. Studien finns presenterad i Dr Richard Horowitz 2013 bok "Why Can't I Get Better? Solving the Mystery of Lyme & Chronic Disease"

 

OBS! Platserna är begränsade så anmäl dig så fort som möjligt.

 

Varmt välkommen!

 

När: Lördag 7 oktober 2017

 

Tid: 12.00—15.30

 

Plats: Sandlersalen ABF-huset , Sveavägen 41, Stockholm

 

Anmälningsavgift: 100 kr

 

OBS! Anmälan är bindande och avgiften

återbetalas ej.

 

The Academy of Comprehensive Integrative Medicine

 

W. Lee Cowden, MD, MD (H)

 

Ordförande i Scientific Advisory Board och akademiprofessor

 

Dr Lee Cowden är en USA Board-certifierad kardiolog och specialist på invärtes sjukdomar, som är internationellt känd för sin kunskap och skicklighet i att öva och lära ut integrativ medicin. Han är medförfattare till många böcker och artiklar om integrativ medicin och har banat väg för framgångsrika behandlingar av cancer, autism, borrelia och många andra sjukdomar.

 

Praktik

Kardiologi / invärtes medicin / integrativ medicin

Privat praktik från 1984 till 1987 i St Louis, Missouri och från 1988 i Dallas / Fort Worth, Texas.

 

Utbildning

University of Texas Medical School, Houston, Texas - M.D. 1975-1978

Internal Medicine Residency (St. Louis University Hospital) -1.978-1981

Cardiology & Critical Care Medicine Fellowship (St. Johns Mercy Medical Center och St Louis University Hospital) - 1981-1984

 

Kontakt: foreningen@borrelia-tbe.se

Copyright @ All Rights Reserved