Medlem

Medlem i Borrelia och TBE föreningen

Som medlem i föreningen har du många möjligheter att träffa nya vänner med samma livsituation som du själv. Ta del i vår gemenskap i vårt interna forum eller i vår facebookgrupp. Det finns många engagerade medlemmar som stöttar, ger råd och är villiga att lyssna när det är tungt.

Kontaktpersoner sökes!

 

Fler och fler medlemmar söker sig till föreningen, och vi behöver flera kontaktpersoner, som kan engagera sig i att hjälpa till att svara på alla frågor.

 

Har du tid och energi över att hjälpa till ett par timmar i veckan så anmäl dig till

Vill du engagera dig mera?

 

Fram till nästa årsmöte söker vi flera engagerade medlemmar som vill vara med och göra skillnad för de som är sjuka. Du kan själv vara drabbad, anhörig eller helt enkelt ha ett brinnande intresse för att hjälpa andra. Välkommen att söka plats i vår styrelse.

 

Ta kontakt med valberedningen och anmäl ditt intresse. Berätta lite om dig själv och vad du kan bidra med.

 

 

 

 

ANHÖRIGA SÖKES

 

Många anhöriga känner en oerhörd maktlöshet när de inte kan hjälpa sina nära att bli friska och få rätt vård i Sverige. Vi i föreningen kämpar för att vi ska få rätt diagnosmetoder i vårt land och att alla sjuka ska ha rätt till en god behandling inom sjukvården.

 

De flesta anhöriga och vänner frågar ofta om det finns något de kan göra för den sjuka, och det finns det! Att vara med i föreningen och stötta den genom medlemskap.

 

Vi behöver även ”friska” anhöriga i vår styrelse eller som frivilliga vid evenemang för att hjälpa oss att få fram vårt budskap.

 

Till nästa årsmöte söker vi flera ledamöter som är villiga att hjälpa till ett par timmar i månaden. Hur mycket arbete man kan bidra med, avgör man själv.

 

Ta kontakt med valberedningen och anmäl ditt intresse. Berätta lite om dig själv och vad du kan bidra med.

valberedningen@borrelia-tbe.se

Till alla medlemmar

 

Med anledning av ett taget beslut att i

största möjliga mån minska vårt

miljöavtryck vill Styrelsen be att så

många av våra medlemmar som

möjligt ska ta emot information via

E-post. Därför behöver vi din

E-postadress om sådan finns.

 

Det finns också planer på ett kvartalssbrev där vi löpande kan ge information om allt som händer i föreningen. Det mesta sker idag på Internet.

 

Som medlem har du tillgång till vårt forum som finns på föreningens hemsida. Där finns mycket information.

 

Du får också tillträde till Föreningens Facebookgrupp. Där finns också information, erfarenhet och andra drabbade till stöd i realtid. Du bjuds in av föreningens administratörer när vi fått din E-postadress. Gruppen är konfidentiell och osynlig för alla utom medlemmar.

 

Om du har el-allergi eller av annan anledning inte har Internet kanske du kan ordna så att någon tar emot er information och vidarebefordrar den på lämpligt sätt?

 

Vänligen uppdatera adress, telefonnummer och e-postadress till föreningen. foreningen@borrelia-tbe.se

Kontakt: foreningen@borrelia-tbe.se

Copyright @ All Rights Reserved