Medlemsträffar

Medlemsträffar

 

Behovet att kunna mötas och dela erfarenheter, tankar och kunskap är stort när man är sjuk. Att träffa andra ger även tröst och stöd i en svår vardag. Skulle du vara intresserad av att träffa andra i din hemstad, kontakta föreningen.

Finns grupp som träffas i

Uppsala regelbundet.

 

För info kontakta

foreningen@borrelia-tbe.se

 

Planeras nästa möte jan 2018

Planeras ett medlemsöte och informationsmöte i Malmö med föreläsningar i början av 2018

Medlemsmöte i Stockholm blir i början av 2018.

 

Håll koll i här och i grupperna på facebook och i interna forumet om datum

Medlemsträffar 2017

Det blev en kvällsträff för medlemmar i Gävle den 12 januari på Stadsbibliotekets Cafe. En kontaktperson deltog.

5 medlemmar kom från Örnsköldsvik i norr och Uppsala i söder.

Vi fick höra om en intressant undersökning som just nu pågår i Borlänge just nu samt så pratade vi om sömnens betydelse för tillfrisknandet.

En lördagsträff för medlemmar på Zinkensdamms Vandrarhem den 28 januari i Stockholm. 19 medlemmar kom och det pratades om olika symtom, behandlingar mm i flera timmar, alla hade så trevligt och var så vetgiriga att tiden bara flög iväg, de två timmar som var avsatta för mötet bara försvann och plötsligt hade över 4 timmar gått. Ordförande och tre kontaktpersoner bidrog med sin kunskap.

En lördagsträff i Malmö för medlemmar på Espresso House på Stortorget den 4 februari. Några medlemmar kom och diskuterade bla behandling.

 

Medlemsträffen i Göteborg den 11 feb var välbesökt 12 st medlemmar träffades med ordförande och kontaktperson och diskuterade olika behandlingar mm

 

Till eftermiddagsträffen i Uppsala den 14 feb kom på Broströms Kafé kom 7 medlemmar. Dert blev intressanta diskussioner om vilken väg man ska ta i behandlingen. Det finns flera olika val som fungerar och kan göra de drabbade bättre, så frågan är vad man ska väljer.

Medlemsträff i Borlänge den 23 feb på Hälsokosthuset. Där vi visades runt, pratade med de som arbetar där och om deras metoder mot borrelia. Vi diskuterade behandling. Det var mycket intressant och lärorikt!

 

Medlemsträff i Uppsala 6 mars kl 13 på Broströms Kafé, Många diskussioner om bisköldkörtlar, histaminintolleran och 23andme-gentest.

Medlemmarna kollade på Hulda Clark zappern och kollade blodtryck i sittande och stående. Kommer bli fler träffar i Uppsala framöver!

 

Tack till alla som kom på medlemsträffen i Halmstad idag den 18 mars

Vi fick en jättebra introduktion av Olle på Holistic Therapy i Halmstad, om frekvensmedicin.

Medlemsträff och informationsträff

1 april Visby

Årsmöte 9 april ABF-Huset i Stockholm

 

Föreläsning med Robban Palmehed, Borlänge, och Titti Alvarsson, Dalapraktiken i Långshyttan.

 

Robban och Titti har under vinterhalvåret haft ett projekt tillsammans där de testat och behandlat borrelia-sjuka från hela landet, med hjälp av mikroskopiska undersökningar och frekvens-terapi.

Vi fick information om deras projekt samt resultatet därav.

 

Uppsala 3 maj på ABF

Vi fick lära oss egen lymfmassage, vilket skedde under muntra former. Efter det diskuterade vi borrelia, co-infektioner och olika sorters provtagning och behandling, samt slutade på café med lite dråpliga historier om olika läkare som vi hade träffat på under vår sjukdomstid.

 

Stockholm 1 juni på Café Panorama

Tack till alla som kom på träffen! Det var trevligt även om lokalen var lite bullrig (blir inga fler träffar där)

Som alltid när vi pratar blir det diskussioner om behandling, prevention och det aktuella samhälls läget för oss drabbade.

 

Borrelia och TBE föreningen på The Tall Ship Race Halmstad 30 juni- 3 juli

Läs här

Fårösund 21 juli Informationsträff

 

Intressant att träffa folk men vilken okunskap som råder! Träffat flera som tror de och deras barn är skyddade mot fästingsbett, de är ju vaccinerade!!!😯 Har nu fått berätta om och om igen att de bara är vaccinerade mot TBE. Att det finns borrelia, babesia och erlichia här på Gotland. Träffade en kvinna här som tyckte att det var få fästingar i sommar, hon har bara haft runt 10 än så länge!!!

Informationsträff i Visby 25 juli

 

Återigen får man höra om och om igen "Vi har vaccinerat oss så vi är skyddade mot fästingar" Fruktansvärt att kunskapen i samhället är så låg när det gäller fästingsöverförbara sjukdomar, att folk tror att de är vaccinerade mot allt en fästing kkan smitta med och inte bara TBE som läget är.

25 juli Mästocka, Laholm

Föreläsning om fästingsöverförbara sjukdomar, farorna med dem och hur man kan skydda sig mot fästingar.

 

Information på biblioteket i Hemse på Gotland 27 juli om fästingar, prevention och borrelia

Föreläsning lördagen den 7de oktober 2017 i Stockholm

med läkare Marjo Valonen o kost och ört terapeut Sanna Peiponen o Dr Lee Cowden USA samt Nutramedix grundare Tim om Cowden protokollet mot borrelia och co-infektioner genom Nutramedix ört tinkturer

 

Medlemsträff i Halmstad

14 oktober på Stadsbiblioteket

Träff i Uppsala 17 nov på Boströms cafe,

Medlemsmöte Stockholm lördag 25 nov

Kontakt: foreningen@borrelia-tbe.se

Copyright @ All Rights Reserved