Årsmöte 2019

Kallelse till årsmöte 2019

Halmstad 2018-03-01

 

 

 

Söndagen den 7 April är det dags för ett nytt årsmöte i Borrelia och TBE Föreningen. Mötet kommer att ta plats på ABF huset, Sveavägen 41, i Stockholm. Vi har Hedensalen, plan 4, till vårt förfogande.

 

•I år så bjuder vi även på föreläsning med makarna Helleberg. Johanna Maneka drabbades för några år sedan i halvsidig förlamning, och sjukvården kunde inte göra något. Hennes far, Dr Mikael Nordfors, kunde genom prover i Tyskland konstatera borrelia, bartonella och rickettsia. Genom alternativa behandlingar blev hon för 1,5 år sedan frisk och är nu nybliven mamma igen. Nu vill hon och hennes man Kristopher gärna hjälpa andra som går igenom liknande saker och ge hopp om att det går att bli frisk.

 

•Vi kommer även att få besök av Ingrid Lund från Tickmera som kommer att visa upp nya produkter i kampen mot fästingar. Det kommer att finnas möjlighet att köpa deras produkter på plats.

 

•Marie Löfqvist kommer att hålla en genomgång om hur man söker pengar tillbaka från Försäkringskassan vid uppsökande av vård utomlands.

 

OBS! Platserna är begränsade så kom i tid!

 

Årsmötet startar kl. 12.00 och därefter sker inga insläpp. När årsmötet är klart så tar vår föreläsare vid.

 

Vi behöver förstärkning i styrelsen och söker folk som vill engagera sig och lägga ett par timmar i veckan för att försöka hjälpa till att åstadkomma en förändring för dem som är sjuka. Det finns mycket vi vill göra men tiden räcker inte till och vi behöver bli flera. Be gärna någon anhörig att engagera sig så att vi kan möjliggöra en förändring för alla drabbade. Skicka din anmälan till valberedningen senast 3 veckor innan årsmötet. valberedningen@borrelia-tbe.se

 

Har man inte möjlighet att vara med under dagen och vill ändå göra sin röst hörd så kan man skicka en fullmakt till valberedningen eller skicka den med annan medlem. Fullmakten finns att skriva ut ibland filer i den hemliga facebookgruppen eller be oss skicka pdf-fil foreningen@borrelia-tbe.se

 

OBS! Tänk på våra allergiker och undvik parfym denna dagen.

 

Förslag och motioner för behandling på årsmötet skall vara styrelsen tillhanda minst 2 veckor innan, d.v.s. senast den 24 mars.

 

Dagordning, verksamhetsberättelse, budget, bokslut etc finns att titta på i den hemliga facebookgruppen. Har man inte tillgång till dator går det bra att skicka ett vykort till föreningen så skickar vi ut det i pappersform innan årsmötet.

 

Välkommen!

 

 

 

Janna Strandli

Ordförande

 

Kontakt: foreningen@borrelia-tbe.se

Copyright @ All Rights Reserved