Minnessida


Till Monica Bollings minne


Grundare av SWEA Paris 1987 och även skolan för Rosenterapi i Frankrike.


Den 25 mars 2017 avled Monica Bolling av sviterna från konstaterad borrelia. Hon hade varit sjuk i 20 år och efter flera läkarbesök så konstaterades persisteran-de borreliainfektion.


Enligt hennes vänner var hon en glad, positiv och ambitiös kvinna med många järn i elden.   Jag som ordförande fick lära känna henne genom hennes familj och vänner efter hennes bortgång. Tack vare Monicas familj så  fick föreningen ta emot generösa gåvor från  vänner och släktingar i hennes  minne. Föreningen är ytterst tacksam för dessa gåvor och vi kommer att fortsätta vårt arbete för att uppmärksamma och informera om borrelia och för att människor skall få rätt hjälp i rätt tid.


Efter många år i Paris valde Monica och hennes man Tomas att återvända till Stockholm  hösten 2016 för att vara nära sina 5 barn med familjer den sista tiden. 


Jag vill framföra mitt varmaste tack till Monicas  familj och vänner, inte bara för gåvorna , utan även för att ni genom att göra detta hjälper till att uppmärksamma sjukdomen. 


Janna Strandli

Styrelseordförande

Borrelia och TBE Föreningen i Sverige


Monica Bolling

Kontakt: foreningen@borrelia-tbe.se

Copyright @ All Rights Reserved